Jätä sisäremontti kokeneelle remontoijalle – palvelemme Uudellamaalla

Yhteystiedot

Uudenmaan Urakointimafia Oy tekee sisäremontit toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Kaikissa saneeraus- ja remonttitöissämme panostamme laadukkaaseen työn jälkeen. Palvelemme asiakkaita koko Uudenmaan alueella.

Palveluihimme kuuluu:

  • väliseinä-, purku- ja rakennustyöt sekä tasoitukset ja maalaukset
  • korjausrakentaminen: huoneistoremontit, toimitilamuutokset ja vuosikorjaukset
  • julkisivutyöt: betonikorjaukset, huoltomaalaukset, julkisivujen pesut ja purkutyöt.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarvitsemistasi palveluista!

Laadukkaat sisäremontit

Olipa kyse väliseinä-, purku- tai rakennustöistä, teemme sisäremontit aina siististi ja joutuisasti. Käytössämme on korkealaatuiset ja ajanmukaiset työvälineet, joita käyttäen myös haasteelliset remonttityöt sujuvat ongelmitta. 

Hoidamme myös seinien tasoitukset ja maalaukset osaavasti. Käytämme tasokkaita maaleja, jotka kestävät aikaa. Tasoitukset teemme aina huolellisesti, jotta maalipinnasta saadaan virheetön.

Kaikki remontit päätämme aina työalueen siistimiseen ja mahdollisten purkujätteiden viemiseen lajitteluasemille ja jätekeskuksiin.

Pyydä tarjous!

Kokonaisvaltaista korjausrakentamista

Meiltä saat kokonaisvaltaiset korjausrakentamisen palvelut. Teemme huoneistoremontit, toimitilamuutokset ja vuosikorjaukset asiantuntevasti alusta loppuun asti. Suunnittelemme korjausrakentamisen urakat aina huolella, yksilölliset toiveesi huomioiden. 

Joutuisat julkisivutyöt

Julkisivutyöt kannattaa teettää laajan työkokemuksen omaavalla ammattilaisella. Näin ne saadaan hoidetuksi joutuisasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Teemme betonikorjaukset ja huoltomaalaukset sekä julkisivujen pesut ja purkutyöt alan parhaita tuotteita käyttäen.

Kun hoidat tarvittavat pesu- ja korjaustyöt ajoissa osaavalla tekijällä, vältyt suuremmilta ja arvokkaammilta julkisivuremonteilta. Palvelemme rakennusliikkeitä ja muita yrityksiä sekä taloyhtiöitä koko Uudenmaan alueella.

Soita ja kysy lisää!