Teemme remontit, saneeraukset ja julkisivutyöt Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Uudenmaan Urakointimafia Oy tekee erilaiset remontit ja julkisivutyöt laadukkaalla työnjäljellä. Meillä on laaja kokemus isojen rakennusalan urakoitsijoiden alihankintatöistä, joihin kuuluu muun muassa julkisivu- ja viimeistelytyöt sekä vuosikorjaukset.

Lue lisää yrityksestämme ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää kattavista palveluistamme. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti.

Yrityksemme palvelee monipuolisesti

Yrityksemme on perustettu vuonna 2014. Vuosien varrella olemme ehtineet tehdä mitä erilaisempia julkisivutöitä, kuten betonikorjauksia ja huoltomaalauksia. 

 

Olemme myös korjausrakentamisen ammattilaisia. Meiltä hoituu niin huoneistoremontit kuin toimitilamuutoksetkin. Teemme myös maalaus-, tasoitus- ja purkutöitä kohteen ominaispiirteet huomioiden. Palveluihimme kuuluu myös rakennusten julkisivujen pesut.

 

Tutustumme työmme kohteisiin aina tarkasti, jotta käyttämämme työmenetelmät ja -välineet sopivat parhaalla mahdollisella tavalla kohteen vaatimuksiin. Käytämme saneeraus- ja remonttitöissämme poikkeuksetta korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kovaakin kulutusta.

Referenssit -sivulla pääset tutustumaan työmme kohteisiin vuosien varrelta.

Tutustu referensseihin

Meiltä saat asiakaslähtöistä palvelua

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Kaikki saneeraus- ja remonttityöt lähtevät liikkeelle asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta. Näin pääsemme varmasti parhaimpaan lopputulokseen.

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Olemme luotettava toimija. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta rakennusurakasta, työskentelemme sopimuksista kiinni pitäen. Noudatamme myös tarkkaan kaikkia rakennusalan määräyksiä ja työturvallisuussäädöksiä.

Asiakastyytyväisyyskuvake

Asiakastyytyväisyys

Kun asiakas on tyytyväinen työskentelyymme ja työnjälkeemme, tiedämme, että olemme onnistuneet työssämme.

Pyydä tarjous

Käänny rohkeasti puoleemme ja kerro meille, minkälaisia rakennus- tai remonttitöitä tarvitset. Meiltä saat aina laadukkaat rakennusalan palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Räätälöimme palvelut joustavasti tarpeidesi mukaan. Tartumme työhön ripeästi ja työskentelemme kustannustehokkaasti urakan alusta loppuun asti. 

Yhteystiedot